+31 55 541 48 44 (NL) / +33 (0)9 72 50 48 23 (FR)
|
info@geminibv.nl
|
Language select:

Persoonlijke hulpmiddelen

Bestellen

Bestellen van apparatuur

Heeft u één of meerdere apparaten op onze website gezien en wilt u overgaan tot aanschaf hiervan?
U kunt ons een email (info@geminibv.nl) of fax (055 5429481) sturen met uw bestelling.

Vermeld hierin duidelijk:

  • Uw verzendadres met contactpersoon;
  • Uw factuuradres;
  • Uw BTW nummer;
  • en eventueel uw bestelnummer.

Zodra wij uw bestelling binnen hebben, zullen wij deze verwerken. Tevens zullen de artikelen door onze technische dienst nog een laatste keuring krijgen. Over het algemeen kunnen wij binnen een aantal dagen leveren.

Leveren

De prijzen genoemd op onze website zijn af magazijn. Het is mogelijk om uw bestelling bij u af te laten leveren. Kleine artikelen kunnen via de pakketdienst verstuurd worden, hier zijn echter kosten aan verbonden, dit staat vermeld in uw aanbieding. Grote artikelen of gevoelige apparatuur versturen wij met een transporteur. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om de artikelen bij ons af te halen. Graag zouden wij u willen vragen hiervoor een afspraak te maken zodat wij de apparatuur voor u klaar kunnen zetten.

Betalen

In een aantal gevallen kunnen wij leveren op factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. In de andere gevallen ontvangt u van ons via email een proforma factuur voor uw bestelling. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij de door u bestelde artikelen toe.

Bezichtigen van artikelen

Wilt u liever eerst de artikelen zien waarin u interesse heeft? Dat kan! Omdat een groot deel van onze artikelen in het magazijn staan, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken voor bezichtiging. Zo kunnen wij de artikelen vast voor uw klaar zetten.

Mocht u verder nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemini BV Laboratorium - Apparatuur Gebruikt en Nieuw

Gemini bv

Aanmelden voor onze nieuwsbrief:

Hier zijn wij

Prinses Beatrixlaan 301 · 7312 DG Apeldoorn info@geminibv.nl

Gemini Locatie

Neem contact op